Hlavní obsah

Na cestu vlakem do Chorvatska nezapomeňte powerbanku. A sushi objednat předem

Foto: Profimedia.cz

Podcast Checkpoint vyrazil na dovolenou. Tedy jeho polovina.

Reklama

Článek

Checkpoint se tentokrát mimořádně odehrává na vlakových záchodcích na trase Praha-Rijeka. Máme pro vás pár tipů na cestu a zároveň vybíráme nejlepší momenty z dosavadní historie podcastu. Je tu totiž jubilejní dvacátý díl.

„Cesta vlakem je zážitek, je to taková romantika, jak se proměňuje krajina a míhají stromy, to se mi opravdu líbilo,“ říká z vlaku do Chorvatska reportérka a moderátorka podcastu Jolana Humpálová, která kvůli nedostatku elektrických zásuvek telefonovala z vlakových záchodků. Checkpoint ale výjimečně nesleduje nejdůležitější zpravodajské události minulého týdne - Jolana je na dovolené a dá vám spíš tipy na jídlo, čtení a zábavu, ať už jedete strávit prázdniny kamkoliv.

V druhé části speciálního vydání podcastu se - také netypicky - vydáme do minulosti. Eva Soukeníková pro vás vybrala ty nejzajímavější momenty předchozích devatenácti epizod Checkpointu. Připomeneme si tak slovenské volby, koronavirovou krizi i americké protesty.

Letní díl podcastu Checkpoint si pusťte v přehrávači nahoře.

Checkpoint

Desetiminutovka o světovém dění s redaktorkami Jolanou Humpálovou (@Jolana_H) a Evou Soukeníkovou (@eva_souk). Každý čtvrtek na Seznam Zprávách, Spotify, v Apple Podcasts a dalších aplikacích.

Archiv všech dílů Checkpointu najdete zde, ostatní podcasty Seznam Zpráv zde. Svoje tipy, postřehy, nápady i připomínky pište na audio@firma.seznam.cz.

Reklama

Doporučované