Hlavní obsah

Být zpěvačkou jsem neplánovala, ale na basketbalistku jsem malá, vtipkuje o rasových předsudcích Tonya Graves

„Hrady miluju i proto, že v Americe je nemáme,“ vysvětluje Tonya Graves. Na Křivoklát Tonya vzala mladšího syna Nicolase.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Pódium bylo jen jedním z míst, které si vybrala na natáčení. Také Křivoklát, Kampu, prodejnu obuvi, hřbitov, restauraci a – navzdory své výšce – módní přehlídku.

Článek

Ráda si vyzkouší, jaké je to v kůži modelky. Což se jí se 152 centimetry výšky málokdy podaří.

„Umožňuje mi to návrhářka Hana Noble. Střihy jejích šatů jsou opravdu žensky lichotivé a na předvádění nezve typické modelky. Mám díky tomu pocit, že patřím k nějaké suprové partě žen, které nemusí být dokonalé,“ říká Tonya před přehlídkou v Českém muzeu hudby na pražské Malé Straně.

Podívejte se na Intimní zpovědi Tonyi Graves:

„Kvůli studiu jsem se zadlužila a neměla jsem zdravotní pojištění,” vzpomíná na dospívání v Americe zpěvačka. Video: Seznam Zprávy

„Tenhle dům se mi líbí. A má výbornou atmosféru. Co tu bývalo? Kostel? To jsem netušila,“ přiznává.

Jeden z exponátů muzea jsme využili k překvapení pro Tonyu. Miluje Mou vlast Bedřicha Smetany, proto jsme ji vzali ke klavíru, na který skladatel hrál. Zpěvačka se raduje jak malá holka. „Už mám na pohřeb, můj poslední mejdan, naplánováno, že až lidé dorazí, tak bude hrát Vltava. Pak i další věci, ale první bude Vltava,“ plánuje s úsměvem.

Jak souvisí Tonyina vášeň pro boty s počtem jejích sourozenců? Proč ráda chodí na Olšanské hřbitovy? Jak se místo v Paříži ocitla v Praze? Kdo podle ní umí nejlepší svíčkovou na světě? A jak je to s těmi předsudky o basketbalistech a muzikantech mezi Afroameričany?

Odpovědi nejen na tyto otázky najdete ve videu nahoře. Premiéru pořadu Moje místa vysílá Televize Seznam každé úterý ve 20:00, následují Intimní zpovědi.

Tonya Graves otevřeně mluví i o tom, proč ji učitelka na katolické škole prohlásila za kacířku, jak jim s bývalým mužem vyhovuje střídavá péče o syny, proč může za její cestu do Evropy vyražený zub a jaký má těsně před padesátinami názor na lásku.

Jak naladit Televizi Seznam? Praktický návod ZDE. A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Doporučované