Hlavní obsah

Další královská svatba. Princezna Eugenie se v pátek vdá za manažera Jacka Brooksbanka

Foto: The Royal Family

V pátek se odehraje další královská svatba. Vdávat se bude princezna Eugenie.

Reklama

Svatba vnučky královny Alžběty II. princezny Eugenie a „muže z lidu“ Jacka Brooksbanka se odehraje v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Ku příležitosti tohoto velkého dne britská královská rodina zveřejnila fotky budoucích manželů.

Článek

Sérii fotografií, které britská královská rodina zveřejnila na svých oficiálních stránkách, otevírají fotografie malé princezny Eugenie i jejího budoucího manžela, Jacka Brooksbanka.

Foto: The Royal Family

Princezna Eugenie a Jack Brooksbank.

Další z fotek zachycuje budoucí manžele ve švýcarském městě Verbier, kde strávili začátek tohoto roku. Jen pár týdnů nato oznámili zásnuby.

Foto: The Royal Family

Budoucí manželé ve švýcarském městečku Verbier.

Jak uvedl britský Guardian, princezna Eugenie se s Jackem Brooksbankem seznámila právě ve Švýcarsku, které oba jakožto vášniví lyžaři milují. Potkali se před sedmi lety – Eugenii tehdy bylo 20 let a Jackovi 24. Krátce poté, co se seznámili, se Eugenie odstěhovala do New Yorku kvůli práci. Vztah proto zpočátku udržovali na dálku.

Jack Brooksbank je podle amerického bulvárního týdeníku People synem účetní a vedoucího manažera. Místo vysokoškolských studií začal budovat kariéru – dříve řídil populární londýnský noční klub Mahiki a v současnosti je ambasadorem značky alkoholu Casamigos. Ta zčásti patří americkému herci Georgi Clooneymu. Podle deníku Daily Mail Brooksbank v minulosti hovořil o tom, že jeho snem je otevřít řetězec ubytovacích podniků.

Reklama

Doporučované