Hlavní obsah

Demi Lovato hospitalizovali s podezřením na předávkování drogami

Demi Lovato.Video: Veroika Krátká, AP

 

Reklama

Americká zpěvačka Demi Lovato musela být převezena do nemocnice v Los Angeles kvůi podezření na předávkování drogami. Místní policejní oddělení údajně potvrdilo, že obdrželo tísňové volání z místa, kde Demi Lovato žije.

Článek

Zpěvačku našli záchranáři podle serveru TMZ.com v bezvědomí, podali jí proto lék Naloxo, který se používá k potlačení účinků opiátů. Lovato údajně odmítla lékařům sdělit, jakou drogu užila. Spekuluje se o tom, že se předávkovala heroinem. Policie ale tvrdí, že v jejím domě tuto těžce návykovou látku nenašla, a proto ani nemůže zahájit žádné trestní řízení. Zpěvaččin blízký zdroj tvrdí, že o heroin nešlo, ale odmítl sdělit, co její předávkování způsobilo.

Podle místních médií je mladá hvězda ve stabilizovaném stavu. Její mluvčí sdělil serveru BBC: „Demi je vzhůru a se svou rodinou, která chce vyjádřit díky všem za péči, lásku a modlitby.“ Dodal také, že některé informace, jež se objevily v médiích, nejsou pravdivé. Vyzval rovněž k respektování zpěvaččina soukromí.

Pětadvacetiletá Demi Lovato se potýká se závislostí na drogách a alkoholu již delší dobu. Nedávno přiznala, že byla závislá na kokainu. Minulý měsíc zrušila koncert v Londýně a fanouškům to oznámila prostřednictvím Twitteru jen několik hodin před začátkem.

Reklama

Související témata:

Doporučované