Hlavní obsah

Dnes večer v TV Seznam: 20 let od pádu H-Systemu, Šťastné pondělí a Výzva s osobním koučem celebrit

Reklama

Co vás čeká ve večerním programu naší Televize Seznam? Podívejte se na ochutnávku hlavních pořadů.

Článek

20:00 - Šťastné pondělí

Jsme zpět a máme toho hodně na srdci. Osud Jaroslava Tvrdíka. Osud Martina Stropnického. Osud jednoho pudla. A osud naší země. A k tomu opět malý jazykový kurs. Další díl satirického pořadu Jindřicha Šídla.

Pořad Šťastné pondělí Jindřicha Šídla sledujte každé pondělí od 20:00 na celoplošné Televizi Seznam.Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

20:30 - Uzávěrka Sabiny Slonkové: 20 let od pádu H-Systemu

Příběh levného bydlení, který nemá šťastný konec. Investigativní novinářka Sabina Slonková pátrá v zákulisí slavných případů.

Stavební projekt H-System sliboval byty a domky na okraji Prahy za polovinu běžné ceny. Nízké ceny měl zajistit princip hry Letadlo: prvním klientům přispějí ti, kdo přistoupili později. V roce 1997 bydlelo pouze čtyřicet z tisíce klientů. H-System se topil v dluzích a jeho pozemky byly zastaveny u bank. Jaká je situace dnes, více než dvacet let poté? Zaplombovaný majetek mizí úřadům pod rukama.

Úryvek z pořadu Uzávěrka: Tentokrát se Sabina Slonkové vydala po stopách příběhu H-Systemu.Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

21:00 - Výzva: Michael Neill

Co by jako osobní kouč celebrit poradil nejsledovanějšímu páru roku - britskému princi Harrymu a herečce Meghan Markle?

Pomáhal s osobní transformací manažerům nadnárodních kolosů, celebritám i členům královských rodin. Sám byl ale kdysi na pokraji sebevraždy. Jaký je recept světově uznávaného osobního kouče na štěstí a úspěch? A jak pracovně nevyhořet? Michael Neill ve Výzvě Adama Junka.

Výzva Seznamu: Pravidelné otázky na tělo od zkušených novinářů. Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované