Hlavní obsah

Dnes večer v TV Seznam: Jak Senta Čermáková porazila chlapark a proč se Daniela Kolářová bojí o nezávislost médií

Dnes večer v TV Seznam: Peníze, nebo život, Kam to bude? a Výzva.

Reklama

Co vás čeká ve večerním programu naší Televize Seznam? Podívejte se na ochutnávku hlavních pořadů.

Článek

20.00 - Peníze, nebo život

Sociální bydlení. Téma, které neplní přední stránky novin, a přesto se týká statisíců Čechů. Kdo na něm vydělává? Jak lze zabránit zneužívání systému? A nemohou daleko víc udělat města? Je lepší brněnská, nebo kladenská cesta? Sledujte pořad Zuzany Kubátové Peníze, nebo život.

20.30 - Kam to bude?: Senta Čermáková

Senta Čermáková. Jedna z nejvýznamnějších českých manažerek, která uspěla i ve světě. Raketovou kariéru udělala v globální společnosti Hewlett Packard. Jako první žena v roce 2011 prorazila chlapark v soutěži Manažer roku. Dnes je ředitelkou inovací v české pobočce Deloitte. A právě Senta Čermáková je pasažérkou novináře Adama Junka v originálním rozhovoru v autě na principu „Carpool Karaoke“. Pořad Kam to bude? přináší inspiraci od nejvýraznějších jmen českého a slovenského byznysu.

Podívejte se na ukázku pořadu Kam to bude? se Sentou Čermákovou.Video: Seznam Zprávy

21.00 - Výzva: Daniel Kolářová

Legendární česká herečka získala cenu Kristián na filmovém festivalu Febiofest. Svým podpisem pod výzvou na podporu České televize ale také reagovala na projev prezidenta Miloše Zemana. Je ohrožená nezávislost médií v Česku? Daniela Kolářová ve Výzvě Renaty Kalenské.

Proč se Daniela Kolářová bojí o nezávislost médií?Video: Seznam Zprávy

21.30 - Výzva: Hadar Galron

Co jsou klíčové momenty života žen? A jaké je jejich postavení mezi ortodoxními Židy? Izraelská dramatička nejen o své nové hře I love Mamma uváděné v Praze. Hadar Galron ve Výzvě Adama Junka.

Už máte naladěnou Televizi Seznam?

Reklama

Doporučované