Hlavní obsah

Duo Verona hlásí comeback v nové sestavě. S finalistkou SuperStar natáčel Fider v Kalifornii

Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Taneční duo Verona začátkem roku oznámilo překvapivou změnu. Markéta Jakšlová kapelu po šestnácti letech opouští, aby se mohla naplno věnovat své rodině. Na její místo si Peter Fider vybral Veroniku Stýblovou a s novou písní Complicated se vrací na hudební scénu. Od března také vyjíždějí na turné.

Článek

„K té obměně došlo po 16 letech. A to hlavně kvůli těm rodinným důvodům, Markétku už to prostě nenaplňovalo,“ vysvětluje Peter Fider.

Dlouholetou zpěvačku Markétu Jakšlovou nahradila Veronika Stýblová, která se zhruba před pěti lety zviditelnila v SuperStar. „Já jsem novou zpěvačku hledal na různých konzervatořích, ale nakonec mi poslala nahrávky profesorka Jana Balášová a to jsem byl úplně unešený. Ten zpěv mě hrozně moc bavil. Verča je hrozně šikovná holka,“ dodává Peter.

Klip k nové písni Complicated natáčelo taneční duo ve Spojených státech, konkrétně v Arizoně, Nevadě, Kalifornii a Utahu. „To byl spontání nápad, my jsme tam jeli na pankáče. Neměli jsme žádný plán, nic. Měli jsme vizi to natočit na známé Route 66 a v tom krásném prostředí. Ale nic nebylo naplánovaného, jeli jsme tam na blint a děj se vůle boží,“ říká Peter a Veronika dodává: „My jsme byli čtyři s tím, že kameraman si vezl svoji kameru, takže občas to bylo vtipné, protože ta technika taky zlobila.“

I když nový klip Verony je venku teprve chvíli, duo nezahálí. „Na novém songu už jsme začali pracovat, ale my děláme na písni dva až tři měsíce. Možná za tři měsíce bude novej song. A natáčení plánujeme asi v Japonsku. Uvidíme jak to sedne k té písni,“ prozrazuje Peter.

Zajímá vás, jak Veronika zpívá? Podívejte se na video v úvodu článku.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod najdete ZDE.

Reklama

Související témata:
Veronika Stýblová

Doporučované