Hlavní obsah

El Latino, to je první singl a videoklip mladé zpěvačky ze SuperStar

Eliška Rusková vydala první singl a videoklip. Jmenuje se El Latino.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Eliška Rusková, letošní finalistka pěvecké televizní soutěže SuperStar, křtí svůj první singl a zároveň videoklip. Jmenuje se El Latino. U jeho zrodu bylo kromě Elišky i několik dalších známých osobností včetně choreografa a tanečníka Sancheze nebo muzikanta Viktora Dyka.

Článek

Klip se natáčel na ostrově Korfu v Řecku. Udělat všechny záběry trvalo dva dny. „Natáčeli jsme opravu od rána do večera. Ale byla to zábava, mám neskutečně moc vzpomínek a moc mě to bavilo,” říká Eliška Rusková.

Název El Latino vznikl trochu spontánně. El jsou první dvě písmena zpěvaččina jména Eliška. „A Latino nemá nijaký hlubší význam. Ta píseň je trošku jako Despasito, tak možná proto.”

Tanečník Sanchez, Viktor Dyk a Eliška Rusková si padli do noty a spolupráce jim klapala. Patnáctileté Elišce se po soutěži doslova změnil život, stala se z ní slavná osobnost. V kariéře zpěvačky ji podporuje hlavně rodina. „A teď hodně také Petr Borkovec ze SuperStar a Adélka Kvitová. Poznávám strašně moc nových lidí a kamarádů,” říká.

Co plánuje Eliška Rusková dál? Pracuje na dalším singlu? Podívejte se na úvodní video.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované