Hlavní obsah

Felix Slováček oslavil velkolepým koncertem 75. narozeniny. Co mu popřáli jeho nejbližší?

Felix Slováček oslavil 75. narozeniny. Kdo mu na velkolepém koncertě zazpíval?Video: Barbora Marková

 

Reklama

Felix Slováček má za sebou velké jubileum. Nádherné 75. narozeniny oslavil koncertem se svými přáteli a rodinou. Na pódiu mu nezapomněli popřát třeba Helena Vondráčková, Jitka Zelenková nebo Vladimír Kerndl.

Článek

Felix Slováček dokázal, že i po sedmdesátce je pořád excelentní hudebník. V rytmu jazzu byl po celou dobu koncertu jako doma. „Muzika, to je nekonečný svět, to je jako oceán. Tam, kdykoliv se ponoříte, vždycky najdete něco krásného, nového, šťastného, veselého. Něco, co vás nabíjí a z čeho máte radost,“ říká hudebník.

Největší radostí a vlastně i největším dárkem pro Felixe bylo, že mu k narozeninám zazpívaly jeho děti. Manželka Dagmar Patrasová, se kterou má nyní komplikované vztahy, se nakonec neukázala. Do divadla Felixe doprovodila jeho přítelkyně Lucie Gelemová. „Já se snažím žít v pohodě a mám rád muziku, a když jsem na jevišti, tak to je pro mě v podstatě dovolená, svátek, radost,“ uzavírá oslavenec.

Jeho děti, Anna a Felix, ale nebyly jedinými gratulanty. Na pódium přišli poblahopřát všichni jeho přátelé. Co mu k jeho velkému jubileu popřáli? Podívejte se na úvodní video.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:
Dáda Patrasová
Lucie Gelemová

Doporučované