Hlavní obsah

Fotbalový Superpohár mezi Slavií a Slovanem se ruší. Zakázala ho policie

Foto: Profimedia.cz

Na Pasienkách se málem nedohrálo utkání Evropské ligy mezi Spartou a Slovanem v roce 2014.

Reklama

Česko-slovenský Superpohár mezi pražskou Slavií a Slovanem Bratislava se měl odehrát 29. června na stadionu Pasienky v Bratislavě. Jeho stav ale nevyhovuje pořádání zápasu.

Článek

Bratislavská policie z bezpečnostních důvodů zrušila zápas Česko-slovenského Superpoháru, ve kterém proti sobě měly 29. června nastoupit pražská Slavia a Slovan Bratislava.

Zápas vítězů národních pohárů se měl odehrát na bratislavském stadionu Pasienky, jehož stav ale nevyhovuje pořádání utkání.

„Tohle se nemělo stát, extrémně mě to mrzí, i proto, že jsou v tom FAČR i oba finalisté Superpoháru zcela nevinně,“ říká k celé věci předseda FAČR Martin Malík.

Před čtyřmi lety se kvůli řádění fanoušků téměř nedohrálo utkání Evropské ligy mezi bratislavským Slovanem a pražskou Spartou. Naposledy se na Pasienkách rušil zápas letos v únoru. Porucha vytápění trávníku donutila vedení slovenské ligy přesunout šlágr kola mezi Slovanem a Žilinou do Myjavy.

Utkání Česko-slovenského Superpoháru se tak v původním termínu neodehraje a česká i slovenská asociace budou hledat v nejbližších dnech náhradní řešení.

Reklama

Související témata:

Doporučované