Hlavní obsah

Jak originálně na krevety a slávky

Grilování VI.Video: Kamila Bejlková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Reportér Radek Hrdina se opět vydal za kuchaři do restaurace Zas a znova.

Článek

Pro tentokrát na gril zvolili rybu a mořské plody. Pstruha lososovitého doporučují kuchaři Petr Hajný a Karel Šimůnek grilovat vcelku, pouze nařezaného a naplněného bylinkami a citronem. Rybu pak filetují až po ugrilování.

Jako další chod následují slávky a krevety. Pro samotný nákup slávek je nejlepší zkontrolovat si, aby jich bylo co nejméně otevřených. Na gril je pak opět kuchaři doplňují mixem bylin. Pokud máte mořské plody v oblibě, můžete se inspirovat i receptem na grilované krevety na česneku s rajčaty, který naleznete v úvodním videu.

Pořad Rodinka letní speciál sledujte každý všední den od 8:00 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak ji naladit? Poradí praktický návod.

Reklama

Související témata:

Doporučované