Hlavní obsah

Jiří Krampol slaví životní jubileum

Jiří Krampol slaví životní jubileum.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Jiří Krampol, významný český herec a moderátor, slaví životní jubileum a v poslední době získal i řadu ocenění. V pořadu Slavní se rozpovídal o tom, co pro něj znamenají a která to jsou.

Článek

„Určitě bych si popřál, abych byl zdravý a abych byl šťastný, nic jiného si nepřeji,“ svěřuje se Jiří Krampol s tím, co by sám sobě popřál k narozeninám. Slaví totiž životní jubileum, je mu 80 let.

Slavit bude v Rudolfinu, ačkoliv to nemá být pouze oslava jeho narozenin. „Jak jsem se dozvěděl, tak mi chtějí dát nějakou cenu. Vždycky, když se ti dědkové dostanou do nějakých let, začnou je všude možně odměňovat. Včera jsem si byl pro cenu na Praze 3. Paní starostka mi dala cenu Vlasty Buriana, té si moc vážím,“ pochlubil se Jiří Krampol.

Získal také cenu v podobě odlité ruky z křišťálu, která bude uložena v muzeu osobností. „Ano, hezké je, že ji přede mnou dostal pan prezident Klaus. Protože jsem ješita, tak mi to dělá dobře,“ směje se Jiří Krampol.

„Na pompéznost jsem si ale nikdy nepotrpěl. Velká pódia mě zase tolik nelákají. Zajímá mě dobrá nálada. Když je někde sranda, tak je mi tam dobře a o to jde,“ říká Jiří Krampol.

Více o Jiřím Krampolovi a o tom, jaké má rád dárky, se dozvíte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované