Hlavní obsah

Krajta, kus Hynaisovy opony a další ukryté poklady v bytě Terezy Kostkové. Herečka nás vzala i na další magická místa

Tereza Kostková si do svého bytu pořídila originálního mazlíčka: krajtu královskou jménem Darth.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Energická herečka a moderátorka Tereza Kostková vás v dalším dílu pořadu Moje místa vezme do svého osobitě zařízeného bytu, který ukrývá divadelní poklady jejích předků, včetně kusu originální Hynaisovy opony z Národního divadla.

Článek

Na podzim ji v roli moderátorky čeká další řada StarDance. Říká, že díky téhle show má „postavu zadarmo“. Diváky Seznamu ale Tereza Kostková vezme do alchymistické dílny, kde ukáže tajemství své krásy a zdraví.

Místem, které ukrývá jiné poklady, je její byt. Tereza věci rozhodně nehromadí. „Šestkrát jsem se stěhovala a každé stěhování beru jako čistku,“ vypráví.

Na čem ale lpí, je kazeta na líčení po babičce, kočovné divadelnici. Herecká truhla jejího táty Petra Kostky zase ukrývá víc než 130 let starý kus Hynaisovy opony z Národního divadla.

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě vás provede i svým „rajónem“ v historickém centru Prahy, kde uspokojuje svou vášeň pro focení. A vezme vás i do kraje svého dětství, kde běhala po strništi bosa nebo se koupala „na naháče“. A přijde i nečekané setkání.

Proč má ve své divadelní šatně na zrcadle napsáno rtěnkou „kanec“? Kdo ji naučil fotit? A kde najdete vystavené Tereziny fotky z Mallorky, odkud pocházela její babička? Podívejte se na pořad Moje místa s Terezou Kostkovou v úvodním videu.

Pořad Moje místa sledujte premiérově každý pátek od 20.00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované