Hlavní obsah

Lajna se blíží: Hana Vagnerová se rozpovídala nejen o roli striptérky

Co prozradila herečka Hana Vagnerová?Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Už od 13. ledna se každou neděli mohou diváci Stream.cz a Televize Seznam těšit na příval jadrného humoru hokejového trenéra Luboše Hrouzka v podání Jiřího Langmajera. Jde o osmidílný komediální seriál Lajna z pera scenáristy a dramaturga Petra Kolečka.

Článek

Pozvání do studia Slavných přijala herečka Hana Vagnerová, která se v seriálu Lajna zhostila role Denisky, tedy bývalé striptérky a ženy lehčích mravů. „Hraji partnerku Hrouzka, kterého ztvárnil Jiří Langmajer. Jsem moc ráda za tuto spolupráci, považuji ho za fantastického herce i člověka. V našem seriálovém partnerském životě nám to myslím moc funguje. Vidí ve mně, tedy v Denise, to nejkrásnější a prostě se milujeme,” pochvaluje si herečka.

Seriál Lajna se odehrává v hokejovém prostředím a první série se točila v Havířově. „Hlavní postavou je právě postava Hrouzka, jakožto olympijského vítěze z Nagana a bývalého hráče NHL. Se svojí partnerkou Denisou se přemístí z Prahy do Havířova, kde chce stvořit novou hokejovou legendu, Hrouzka juniora,” přibližuje děj Vagnerová.

Jak se říká, hlavně nepodcenit přípravu. Jsou ale chvíle, kdy herecký talent prostě nestačí. A když máte hrát striptérku, je logicky nutné se seznámit s tyčí. „V první sérii figuruje tyč docela dost, ve druhé už méně, za což jsem tvůrcům dost vděčná. Chodila jsem chvíli na pole dance, ale na opravdový strip bar a vysoké podpatky jsem nebyla úplně připravená,” vzpomíná dnes už s úsměvem herečka.

Seriál Lajna můžete sledovat poprvé zdarma, a to každou neděli od 13. ledna ve 20:30 hodin. „Lajna se zařadila během krátké doby se svými hláškami mezi kultovní seriály, proto když se naskytla možnost získat práva na první sérii a druhou sérii už vyrábět přímo v naší produkci, rádi jsme ji využili. Seriál svým charakterem, stopáží, která přesahuje dvacet minut, a poetikou má ambice být skvělým obsahem jak v on-linu, tak v televizi,“ říká Daniel Strejc, šéf hrané tvorby Stream.cz.

Obsazení je opravdu hvězdné. Pokud vás zajímá, kteří další herci si v seriálu Lajna zahráli a co dalšího Hana Vagnerová chystá, podívejte na celý rozhovor z pořadu Slavní s Veronikou Farářovou.

Slavné můžete sledovat v Televizi Seznam každou neděli od 21 hodin.

Jak naladit Televizi Seznam? Praktický návod najdete

Reklama

Doporučované