Hlavní obsah

Lidé na Twitteru oplakali konec výroby kontroverzních Crocs. Společnost poté uvedla situaci na pravou míru

Video: Jolana Humpálová, Youtube.com

 

Reklama

Infarktovou situaci způsobila mnohým fanouškům plastových bot zpráva o konci tohoto fenoménu. Společnost nakonec situaci vysvětlila, na módním poli nekončí.

Článek

Jeden z nejkontroverznějších výrobců obuvi, americká společnost Crocs, si pohrál se srdci svých věrných klientů. Firma oznámila, že v blízké budoucnosti uzavře svou poslední továrnu v Itálii, načež se na Twitteru spustila lavina smutečních příspěvků plných nářku.

„Ne! Miluju Crocs. Nejlepší a nejpohodlnější boty,” napsala fanynka celosvětově milované, ale i proklínané obuvi. „Hádám, že takhle bolí zlomené srdce,” vyjádřila další uživatelka Twitteru silné emoce, které doprovázely její zjištění o konci výroby. Příspěvky nezřídkakdy spojoval hashtag #savecrocs.

Společnost nakonec uvedla situaci na pravou míru. Skutečně uzavírá všechny své továrny – konec té v Itálii předcházelo uzavření výrobny v Mexiku, Crocs ale na módním poli jako takovém zůstává. Zavřením továren si slibuje zjednodušení byznysu a vyšší výdělky. Jak a kde zajistí další produkci, ale značka nevysvětlila.

Reklama

Související témata:

Doporučované