Hlavní obsah

Manželé Cibulková a Pavelka si zahrají v Americe. Děti nechají doma babičkám

Manželé Klára Cibulková a Tomáš Pavelka o své velké pracovní cestě do Ameriky. Kam dají svoje dvě děti?Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Klára Cibulková a Tomáš Pavelka se chystají za velkou louži. Dříve spolužáci na DAMU, teď manželé, odjedou koncem září hrát do Spojených Států. Čekají je představení ve Washingtonu a v New Yorku.

Článek

Oba vystoupí ve vlastních představeních. Tomáš Pavelka v komedii Protest/Rest, která je složena z aktovky Václava Havla, a Klára Cibulková v dramatu Pankrác ’45, které se už delší dobu hraje v pražském Švandově divadle. „Je to o pěti ženách ve vězení na Pankráci těsně po osvobození v roce 1945 a takové odlehčení tam přináší dvě herečky - Mandlová a Baarová, já hraju Adinu Mandlovou, které tam nesou trochu odlehčující tón, jinak to moc veselé není,“ prozrazuje o hře od Martiny Kinské herečka Klára Cibulková.

Tomáš Pavelka si naopak zahraje postavu úlisného spisovatele Staňka, který obratně proplouvá nejen normalizací, ale šikovně se zařídí i v době porevoluční. „Bude to úplně jiné než jindy, celá role je v angličtině, takže nás o prázdninách ještě čeká doučení zbytku textu,“ říká Pavelka.

Oba manželé se na pracovní cestu vydají koncem září. Své dvě děti nechají doma, hlídat je budou babičky. „On bude školní rok a brát je s sebou by bylo komplikované. No, bude to traumatizující, deset dní je tu necháme rodičům, tak doufáme, že si s tím poradí. My máme ty prarodiče hodně akční,“ dodává.

Podívejte se na úvodní video. Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované