Hlavní obsah

Moderátorka Kloubková o novém vztahu: Růžové brýle? Spíše souznění

Bývalá tanečnice má novou lásku.Video: Vedran Kovačevič, Seznam Zprávy

 

Reklama

Moderátorka a bývalá tanečnice Kristina Kloubková je více než půl roku šťastně zadaná. Po nevydařeném vztahu s otcem dcery Jasmíny se zamilovala do tanečníka a choreografa Václava Kuneše. Jak se vlastně poznali? Ptali jsme se v Tunisku, kde strávili první společnou dovolenou.

Článek

„Poprvé jsme se potkali na mém představení, ale to úplné poprvé bylo už v sedmé třídě na taneční konzervatoři. Tehdy jsme se jen potkávali na chodbách a skutečné setkání se odehrálo až po 22 letech v jednom pražském baru. Po půl roce jsem Kristině napsal a od té doby se potkáváme docela často,” vzpomínají Kristina a Václav na chvíle, které je daly dohromady.

Pro oba je nový vztah hodně důležitý. Oba si prošli osobními nezdary, a tak přistupují k lásce s jistým rozumem.

„Pocházím z rozvedené rodiny, sama jsem rozvedená a mám dítě. Ale stále si myslím, že rodina je důležitá. Je důležité, aby dítě vidělo, že vztah dvou lidí umí být fungující,” líčí moderátorka.

„Také mám rozvedené rodiče, taky mám dceru hodně daleko. Ale zároveň vím, že máme určitý věk, kdy víme, že chceme žít v klidu a v pohodě. A nechceme se pořád trápit,” doplňuje choreograf a tanečník.

A co novou dvojici nejvíc sblížilo? „Souznění. To je to, co nás spojuje. A nejsou to jen růžové brýle, které si zatím nehodlám sundávat. Možná tam ani nejsou. Všechno do sebe pěkně zapadlo,” dodává Kristina Kloubková.

Více najdete v úvodním videu.

Reklama

Související témata:
Kristina Kloubková
Václav Kuneš

Doporučované