Hlavní obsah

On dosnídal. Legendární Hašek končí kampaň na své nápoje, připravoval v ní tyhle bizarní pokrmy

Podívejte se na výběr nejbizarnějších pokrmů, které snídal Dominik Hašek a jeho tým.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Meč krále Artuše z vídeňského párku, velikonoční zajíc z ovesné kaše nebo „párek a paní párková“ na výletě v autě z rohlíku. Dominik Hašek fanouškům svého energetického nápoje připravoval každý den nevšední a občas velice bizarní snídaně. Teď svou kampaň na Facebooku bývalý gólman z časových důvodů ukončil. Vybrali jsme pro vás přehled těch nejlepších snídaní legendárního Dominátora.

Článek

Dominik Hašek se po konci své hvězdné hokejové kariéry touží prosadit na trhu s nápoji. Jeho energetický nápoj Smarty drink ale i po letech prodělává a sám bývalý brankář přiznává, že ho měsíčně dotoval ze svého. Údajně částkou 200 tisíc korun. Nápoj se mu totiž stále nedaří dostat do regálů velkých obchodních řetězců.

A nutno dodat, že Hašek zatím neboduje ani v reklamě. Jeho kampaně, které si vymýšlí, řídí a vyrábí sám, jsou na sociálních sítích často terčem posměchu. Ta nejznámější teď po letech končí. Hašek se z časových důvodů rozhodl zrušit své „Snídaně se Smartym“. Projekt, v rámci kterého poslední tři roky každé ráno fanouškům na internetu nabízel inspiraci v podobě snídaně kombinované s jeho nápoji.

Nutno dodat, že šlo často o velice bizarní pokrmy. Ty nejzajímavější a nejvtipnější si můžete prohlédnout v přiloženém videu.

„Již 1020krát vás každé ráno zdravíme Snídaní se Smartym a jsme velmi hrdí, že se nám to daří bez jediného přerušení. Práce nám však přibývá a především v nejbližší době budeme i měnit design a složení Smarty Black a Smarty White. A to jsou důvody, proč tento výjimečný příběh v červnu ukončíme,“ napsal Hašek na Facebook zdůvodnění konce své kampaně, jež skončí v průběhu června.

Reklama

Související témata:

Doporučované