Hlavní obsah

Podívejte se, jak vypadá dům, který Hejduk prodává za 112 milionů. Včetně hokejové haly a rolby

Hejdukův dům, včetně hokejové haly, je na prodej. Za 112 milionů korun.Video: Karolína Bulisová

 

Reklama

Vítěz Stanleyova poháru a zlaté medaile z Nagana Milan Hejduk prodává svůj dům v Coloradu. Za 5,2 milionu dolarů získá kupec kromě domu i hokejové hřiště a rolbu.

Článek

Hejduk, který spojil svou celou kariéru v NHL s týmem Avalanche, v Coloradu zůstal i po ukončení kariéry v roce 2014. Teď se rodák z Ústí nad Labem s manželkou Zlatuší rozhodli prodat své rozsáhlé sídlo.

Za zhruba 112 milionů korun prodává mimo dům i hokejové hřiště s rolbou. U domu jej nechal vybudovat kvůli rozvoji hokejové kariéry svých čtrnáctiletých synů Marka a Davida. Ti v současnosti hrají za tým AAA Colorado Thunderbirds, který trénuje právě Hejduk a jeho bývalý spoluhráč z Avalanche Jan Hejda.

Dům se nachází na skoro 100 hektarů velkém pozemku. Samotné sídlo pak nabízí šest ložnic, sedm koupelen, sedm krbů a tři prádelny. A pokud by budoucí majitel neměl využití pro ledovou plochu, dá se z ní jednoduše udělat například tenisový kurt nebo tělocvična na míčové hry.

A proč Hejduk svůj dům prodává? „Asi bychom ho stejně někdy k prodeji nabídli, jenže hala, kde teď Thunderbirds trénují, je asi hodinu cesty. Takže by mi nevadilo být o něco blíž,“ řekl Hejduk pro deník Denver Post.

Reklama

Související témata:

Doporučované