Hlavní obsah

Popálená youtuberka Týnuš Třešničková. Jak se může právně bránit?

Influencerka Týnuš Třešničková se popálila v istanbulské restauraci.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Influencerka Týnuš Třešničová je krásná. Ukazuje to na sociálních sítích. Hlavně na Instagramu a YouTube, kam natáčí videa o módě, kosmetice a životním stylu. Živí ji její obličej a postava. Jenže teď ji potkala tragédie. Na dovolené v Istanbulu utrpěla popáleniny druhého stupně, mimo jiné také na obličeji.

Článek

Stalo se to ve vyhlášené istanbulské restauraci při ohnivé show na baru. Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková se svým přítelem v tu chvíli seděla na špatném místě. Nyní má popáleniny druhého stupně na 35 procentech těla včetně obličeje.

„Samozřejmě, že i u flambování se může stát, že vás to popálí. Ale většinou to shoří tak rychle, že ten problém není takhle výrazný. Podle mě šlo o něco trošku jiného, proto to dopadlo takhle špatně. Když se podíváte na to video, tak uvidíte, že v tom místě, kde tam něco lijí, jim ta ohnivá dekorace nehoří. Také je dost možné, že tam nastal úplně jiný problém v samotném dekoru,” říká kuchař Martin Škoda.

Po nehodě se strhla lavina komentářů pod fotografií, kterou ještě před nehodou Týnuš Třešničková nahrála na Instagram. Většina lidí jí přeje brzké uzdravení bez následků. Objevují se ale i negativní komentáře, které na mladou influencerku útočí.

Týnuš Třešničkovou na YouTube odebírá skoro 270 tisíc lidí, na Instagramu má přes 370 tisíc sledujících. Několik tisíc je i komentářů pod fotkou z Turecka. Lidé v nich hodně odsuzují mladou youtuberku nejen za to, že se o sebe stará a sama tvrdí, že vypadá dobře, mnoha z nich také leží v žaludku její plastická operace prsou.

Mladé youtuberce těch pár vteřin v instanbulské restauraci možná změní život. Do teď se živila svým obličejem. To, že ho zasáhly plameny, by mohlo ukončit její kariéru. Ve vyhlášené restauraci se kromě české youtuberky a jejího přítele popálili nejméně další čtyři lidé. Zranění Týnuš Třešničkové byla nejrozsáhlejší.

Jak se může youtuberka bránit právně se podívejte v úvodním videu.

Další reportáže uvidíte v magazínu Slavní v neděli v 21 hodin na Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované