Hlavní obsah

Říká se o mně, že jsem ta, co „vaří v lodičkách“, prozradila foodblogerka Dagmar Heřtová

Foodblogerka Dagmar Heřtová prozradila detaily o své první knize.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Cestovatelka a foodblogerka Dagmar Heřtová přesně ví, jak objevovat nové chutě. O své kulinářské zážitky se dělí na svém blogu Tastejourney.cz. Nejenom o něm, ale i o své první knize popovídala v pořadu Slavní.

Článek

Chuť psát o jídle a cestovatelských zážitcích měla Dagmar odjakživa. Rozhodla se však věnovat kariéře a počkat, až děti vyletí z hnízda. A když se tak konečně stalo, založila vlastní blog, začala psát pro časopisy a dokonce i vařila pro televizi. Tak jsme toho využili také a vyrazili k Dagmar domů, do jejího království, kde zkouší všechny nové recepty. A dokonce pro nás i uvařila.

S blogem Heřtové pomáhá manžel, který fotí veškeré pokrmy - a podílel se tak i na Dagmařině první knize. A spolupráce jim prý klape: „Manžel mě vždycky podporoval a je prima mít fotografa v patře, vždycky jenom zavolám a on už ví, že má přijít s foťákem,“ žertovala foodblogerka. Jejich spolupráci popisuje jako spojení vášní. Její k vaření a jeho k focení. Nejvíc se však mluvilo o nové knize Bylinky na mém stole.

Co všechno v ní najdete a co Dagmar připravuje dál? Na to se podívejte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované