Hlavní obsah

Rozzuřený řidič volva na dálnici vybrzdil kamion, nevyplatilo se mu to. Podívejte se na video

Vybržďovat kamion v osobním autě? Raději to nezkoušejte.Video: Policie ČR

 

Reklama

Řidiče osobního auta na jihomoravské dálnici u Břeclavi rozzuřil manévr kamionu natolik, že se rozhodl nákladní auto vybrzdit. Což se mu podařilo. Kamion nakonec do osobního volva narazil a vystresovaný šofér tak bude muset za opravu vlastního auta zaplatit 180 tisíc.

Článek

Další případ mimořádně nebezpečného vybržďování se odehrál na dálnici nedaleko jihomoravské Břeclavi.

„Dálniční policisté sdělili podezření z poškození cizí věci jednapadesátiletému cizinci. Muž za volantem osobního vozu značky Volvo nepřiměřeně reagoval na situaci, kdy mu do cesty podle jeho názoru nečekaně vjel řidič kamionu. Když kamion následně předjížděl, na řidiče troubil a po zařazení před něj opakovaně sešlápl brzdový pedál. Při opakovaném intenzivním brzdění osobního vozu už řidič kamionu nemohl střet odvrátit a do auta před sebou narazil,” uvedl Pavel Šváb, policejní mluvčí.

Celá záležitost se podle něj obešla bez zranění. Řidič osobního auta se nakonec ke všemu přiznal a čeká ho úhrada škody ve výši 180 tisíc korun. Svůj zkrat vysvětlil stresem a také tím, že si nevšiml, že řidič kamionu pouští do průběžného pruhu zařazující se vozidlo.

Reklama

Doporučované