Hlavní obsah

Slušnost není u prezidenta nutná vlastnost, tvrdí Eliška Hašková Coolidge. Proč podporuje Zemana?

Drahoš je určitě inteligentní, ale nemá na to, aby se potýkal s krizemi, myslí si někdejší asistentka pěti prezidentů USA.Video: Adam Junek

 

Reklama

Hlava státu musí mít pořádné ego, aby byla schopná se rozhodovat. Miloš Zeman je člověk, který dokázal, že umí číst v duši národa, tvrdí Eliška Hašková Coolidge.

Článek

„Prezident nesmí čekat na aplaus a dělat jen věci, které mu přinesou popularitu. Musí cítit to, co národ potřebuje, a tím směrem jej vést,” popisuje ve Výzvě bývalá asistentka pěti amerických prezidentů Eliška Hašková Coolidge hlavní kvality člověka, který má zastávat nejvyšší úřad.

„Miloš Zeman miluje národ. Je to velký vlastenec. A charakterně i eticky je to člověk, před nímž bych smekla klobouk. To mají společné s Donaldem Trumpem,“ dodává expertka na etiketu.

Proč jí přesto, že podporuje Miloše Zemana, vadí předvolební inzeráty varující před imigranty a Jiřím Drahošem? V čem je podle ní Jiří Drahoš slabší kandidát? Jaké jsou silné stránky Miloše Zemana? A co říká na veřejné rozebírání zdravotního stavu nejen Miloše Zemana, ale třeba i Donalda Trumpa? Podívejte se v rozhovoru ve videu nahoře.

Reklama

Doporučované