Hlavní obsah

Sting nebo George Ezra? Podzim láká do klubů a hal na skvělé koncerty

Nejočekávanější koncerty podzimu.Video: Mikuláš Pejcha

 

Reklama

Konec prázdnin se promítá nejen do škol a školních lavic, ale také do světa hudby. Umělci vydávají nová alba a vyráží k nim na turné. Podívejme se na ty nejzajímavější hudebníky, kteří se na podzim v Čechách objeví.

Článek

Blíží se podzim. To znamená jedinou věc - kapely se z velkých open air festivalů vrací do hal a klubů, kde kondenzovaná vlhkost stéká po stěnách. Pro kapely i fanoušky je to zážitek, protože po bezprostředním kontaktu touží obě strany. Letos se podzimních koncertů, na kterých nechcete chybět, skutečně urodilo. Pojďme se na ně podívat.

Princess Chelsea

25. září, Praha

1. října, Brno

Novozélandská hvězda synthpopu, jež na hudební scénu vtrhla jako zjevení v roce 2009. Do tehdy stojatých vod kytarového indie přinesla něco nového. Melancholické písničky s lehce pohádkovým nádechem, zapamatovatelnými naivními melodiemi i texty. Přiveze nové album, které vychází po dlouhých čtyřech letech. Nenechte si ujít!

Sting

16. listopadu, Praha

Vůdčí osobnost newwavových The Police, herec, songwriter a génius. Vystoupí 16. listopadu v Praze společně s Shaggym. Do Čech se vrací po roce. Minule vystoupil na Metronome Festivalu a sklidil velký úspěch - na něj navazuje halovým koncertem.

George Ezra

22. října, Praha

Lídr českých, rakouských a novozélandských letních hitparád roku 2014. Svým hlubokým hlasem, který bychom tipovali na padesátiletého bluesmana, si pětadvacetiletý mladík podmanil nejednu zemi. Fanoušky potěší už brzy v Praze.

Ricky Martin

9. září, Praha

Hvězda „numero uno“. Průkopník latinsko-americké hudby zazpívá 9. září v Praze. Díky jeho písni Livin' La Vida Loca se latinský pop dostal do světa, a to hlavně na anglický trh. V roce 1999 předvedl Ricky Martin na udílení cen Grammy do té doby nevídané vystoupení a singl Livin' La Vida Loca se stal jedním z nejprodávanějších v historii. Dodnes jeho píseň zní neohroženě rádiovým éterem.

Více koncertů, které stojí za to navštívit, uvidíte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované