Hlavní obsah

Studio Jablunkov: Jak vypadá hroch, který se předávkuje kokainem?

Konstantin Sulimenko v nejvýchodnějším městě ČR, pravidelná rubrika Šťastného pondělí.Video: Konstantin Sulimenko

 

Reklama

Šťastné pondělí konečně vyrazilo za hranice. Za hranice Prahy. A to je dobře, protože za hranicemi Prahy existuje celý nový svět plný folklorních a konzumních zpráv, které vás upřímně zajímají. A my vám je i tento týden přinášíme!

Článek

Do Jablunkova dorazil Petr Fiala. To proto, že pochopil, jaký potenciál tato perla východu skýtá. Bohužel se v detašovaném pracovišti Šťastného pondělí neukázal, tak doufáme, že to Andrej Babiš nebo Ivan Bartoš napraví.

Aspoň jsme tak měli čas natočit další díl těch nejkonzumnějších zpráv z celé republiky i světa. Co byly tajné informace, které sdělila opilá žena policistům ve Zlínském kraji? Proč Afrika klesla na úroveň Evropy? Který umělec z České republiky dokázal prodat neexistující umění? A proč nechceme, aby čeští hroši fetovali?

Všechno, co jste chtěli i nechtěli vědět o minulém týdnu, shrnuto v glosovaných zprávách. Rubrika Studio Jablunkov je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí.

Šťastné pondělí najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý satirický pořad včetně reportáží a dalších rubrik pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete sledovat zde. A sledovat nás můžete také na Twitteru, Instagramu nebo Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované