Hlavní obsah

Tři oříšky pro Popelku znovu ožijí! Od pana Vorlíčka máme požehnání, říká Filip Renč

Všemi oblíbená pohádka Tři oříšky pro Popelku dostane nový kábát. Tady jsou nové Popelky.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Všemi oblíbená pohádka Tři oříšky pro Popelku dostane nový kábát. Nejedná se však o film, ale o nový rodinný muzikál. Tam si na své přijdou nejenom děti, ale i dospělí.

Článek

Premiéru bude mít 12. října v Kongresovém centru v Praze. Do konce roku se odehraje 43 představení. A režie se ujal Filip Renč, který se nejdřív o všem poradil s Václavem Vorlíčkem: „Jsem rád, že jsme od něj dostali požehnání jít do toho a bude i u klíčových momentů, jako jsou první zkoušky. To jevištní zpracování bude trochu jiné než film, ale chci zachovat laskavost té pohádky, aby děti a rodiče měli stejný pocit z divadla i filmu.“

Roli krále přijal původní princ z filmu Pavel Trávníček. Jako Popelka se v alternaci představí méně známá jména. Jsou to Sabina Rojková, Nikol Ďuricová a Kateřina Klausová, která je nejznámější a na tiskové konferenci bylo překvapením i pro ni, že z role Dory povýšila na Popelku a její původní roli bude alternovat Kamila Nývltová. V roli prince se budou střídat Milan Peroutka, Karel Heřmánek ml. a Štěpán Komárek. Pro Heřmánka je to první pohádková role prince a moc se na ni těší.

Chcete znát další účinkující a dozvědět se, proč si prince nezahraje Martin Kraus? Podívejte se na úvodní video.

Filip Renč o nové rodinné show.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

Reklama

Doporučované