Hlavní obsah

Úspěch s první kolekcí jsme vůbec nečekaly, přiznávají Ester Geislerová a Josefina Bakošová

Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Navrhují kabelky, trička a mají úspěšný profil na Instagramu. Tak lze charakterizovat kreativní duo Ester a Josefina, které přijalo pozvání do pořadu Slavní.

Článek

Herečka Ester Geislerová a módní návrhářka Josefina Bakošová spolupracují už více než dva roky. Josefina kdysi Ester oslovila kvůli nafocení svojí vlastní práce, dámy však záhy zjistily, že je spolupráce baví. A tak vymyslely kabelky pro svoje holčičky. A ty měly a mají obrovský úspěch: „Jsou to vlastně hrací kabelky s magnetky. Dívky dostanou kabelku a tu si můžou pomocí magnetek měnit,“ vysvětlila Josefina.

„Za sebe musím říct, že mě úspěch kabelek překvapil. My jsme si to vlastně ze začátku dělaly jen tak pro radost, pro sebe,“ dodala Ester. A pak je napadl další krok. Trička, která jsou potištěná větami ze života. Nejčastěji rozchodovými. A bum. Další úspěch. Tyto věty navíc začaly bavit Instagram a motivovat další osoby, aby se podělily i se svými rozchodovými větami. Za tři měsíce získal jejich profil najednou přes sto tisíc fanoušků. A čísla rostou dál.

Které věty holky pobavily nejvíc a co dalšího mají v plánu? Na to se podívejte v úvodním videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované