Hlavní obsah

Yvetta Blanarovičová o svém soukromí. Na muže nemám čas, sama ale zůstat nechci

Co Yvetta Blanarovičová prozradila ze svého soukromí?Video: Barbora Marková

 

Reklama

Letos Yvetta Blanarovičová oslaví 55. narozeniny. Její věk by jí ale hádal málokdo. Herečka si roky udržuje mladistvý vzhled a podle všeho za to může i její nadace La Sophia, která pomáhá sociálně znevýhodněným dětem. Jak se herečka vůbec má? A je pravda, co se proslýchá, že se v jejím životě objevil nový muž?

Článek

Už pět let oslavuje Yvetta Blanarovičová narozeniny v kruhu své rodiny z nadace La Sophia. Letošek nebude výjimkou. To, že je zase o rok starší, ale neřeší. „Nemám na to ani čas. Takže když někdo po galakoncertu přijde a říká, tak všechno nejlepší, tak já udělám: Co? Prosím? Protože tak nějak je mi to jedno ten čas, považuji to za veličinu,“ prozradila pro pořad Slavní.

Žádný speciální dárek si nepřeje. Snaží se žít přítomným okamžikem, mít ze všeho radost a nenechat si ji ničím zkazit. „Já mám takový pocit, že jak je noc, tak přijde prostě den a tento koloběh je fantastický i ve věcech, který se v člověku dějí. Že když je příliš smutku, tak si vážím toho, že je něco krásného. Ono se říká, trochu se to zprofanovalo: Raduji se z maličkostí. Já nevím, já se raduji i z blbostí.“

Yvetta Blanarovičová točí nový seriál, také film a zkouší v divadle. Starosti měla i s desátým ročníkem letního soustředění pro sociálně znevýhodněné děti, kde se snaží podpořit jejich talent a kam také letos vůbec poprvé začlenila i děti z normálně fungujících rodin.

„Zvláštní bylo, že to byly právě tyto děti, které brečely. Když jsem se jich ptala, jestli to bylo tvrdé, tak říkaly, že po třech dnech nemohly chodit, ale neuvěřitelně je to stmelilo,“ dojímá se herečka.

Svoje soukromí si ale Yvetta přísně střeží. O svých vztazích ani mužích nerada mluví. Pro nás ale udělala výjimku a vyvrátila spekulace, že by se v jejím životě objevil nějaký nový muž. „Teď se nikdo v mém životě neobjevuje. Nebyl čas a v autě asi těžko někoho potkám. Ale těším se na to, prostě si neumím představit, že bych byla samorost. To ani ke mně nejde, na to jsem moc velký divoch. Teď ale nebyl čas, měla jsem toho teď fakt strašně moc, ale fakt se na to strašně moc těším,“ usmívá se.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Doporučované