Hlavní obsah

Žena zůstala zamčená v letadle hodiny po přistání, kanadské aerolinky zahajují vyšetřování

Foto: pixabay.com/WixMaster

Žena zůstala zamčená v letadle hodiny po přistání, kanadské aerolinky zahajují vyšetřování.

Reklama

Kanadské aerolinky zahájily vyšetřování. Na palubě letadla totiž zůstala spící žena „sama, v chladu a tmě“.

Článek

Kanadské aerolinky zahájily vyšetřování poté, co pasažérka zůstala sama v uzamčeném letadle. Usnula totiž během letu a následně se probudila sama v neosvětleném letadle.

Tiffani Adamsová usnula během letu z Québecu do Ontaria, který trvá asi hodinu a půl. Popsala, že se probudila na palubě letadla sama, v chladu a tmě, píše britský deník The Independent.

Kanadské aerolinky incident potvrdily, ale jak mohla celá situace vzniknout, odmítly komentovat.

Agentuře AP jejich zástupce sdělil, že jsou v kontaktu s cestující Adamsovou, zatímco se případu stále věnují.

Tiffani Adamsová po probuzení v prázdném letadle volala své kamarádce, jenže její telefon se v okamžiku vybil. Ve zprávě pro kanadské aerolinky napsala, že jako člověk trpící úzkostí se v překvapivé situaci cítila strašně. „Myslím, že je to zlý sen, protože vážně, jak se něco takového může stát?!“ citoval cestující britský The Independent.

Žena se snažila dostat z letadla, svítila si svítilnou, kterou našla v kokpitu. Zjistila však, že je asi 15 metrů nad zemí a nemá možnost dostat se dolů. Následně tak použila baterku k vysílání signálů, kterými volala o pomoc. Signálů si nikdo nevšiml, takže se nakonec vyklonila z letadla a volala na kolemjdoucího letištního pracovníka.

Podle jejího příspěvku na Facebooku se jí zástupce kanadských aerolinek zeptali, zda je v pořádku a jestli nepotřebuje ubytování. Nabídku žena odmítla. Podle jejích slov se zástupci aerolinek omluvili a řekli, že celý incident prošetří.

Reklama

Související témata:

Doporučované