Hlavní obsah

10 nejkrásnějších dívek Česka. Která z finalistek České Miss si odnese korunku?

Kdo jsou finalistky České Miss?Video: Barbora Marková

 

Reklama

Česko zná všech deset finalistek, které budou bojovat o korunku České Miss. Galavečer se uskuteční 2. června v Ostravě.

Článek

O tom, která z nádherných dívek si nakonec korunku nasadí, rozhodne finálový večer. A letos docela symbolicky. Poprvé po dvaceti letech se totiž vrátí do Ostravy. Večer proběhne v aréně Gong.

„Jsem strašně rád, že po dvaceti letech se vracíme znovu do Ostravy, protože to má jistou symboliku. A mám rád symboliku a historii, tak jsme se rozhodli, že na to navážeme. Protože právě soutěž Česká Miss, celá ta myšlenka se zrodila v Ostravě. Tak jsme si řekli: Vrátíme se k těm základům a vrátíme se po dvaceti letech do Ostravy,“ říká ředitel soutěže Martin Ditmar.

Finálový večer bude nabitý, co se i programu týče. Vedení České Miss slibuje velká jména, i když je ještě kvůli smluvním podmínkám nemůže zveřejnit. Co už se ale ví - zazpívají děti z projektu La Sophia spolu s Yvettou Blanarovičovou.

Na semifinále se mezi hosty objevila také Miss roku 2017 Michaela Habáňová. Podle její vlastní zkušenosti by budoucí miss měla být hlavně osobitá. „Já si myslím, že by měla být hlavně svá. Že by si neměla dělat starost z toho, co píší média, co se o ní říká. Měla by si jít za tím, co chce. Neměla by se z toho hroutit. A samozřejmě by měla být krásná, pozitivní a šířit do světa tu dobrou energii,“ říká Habáňová.

Porota v semifinále vybírala ze 47 dívek, které kromě jazykových dovedností musely porotě předvést předem nacvičenou volnou disciplínu a projít se po mole v plavkách. „Ten výběr byl opravdu náročný. Zároveň velmi příjemný, protože bylo z čeho vybírat. Byly tam nádherné dívky, shodla se na tom celá porota. Říkali, že to vůbec nebylo jednoduché. A já jsem ráda, že se podařilo už do semifinále vybrat tolik krásných dívek. A teď máme nádherné finalistky,“ říká Eva Čerešňáková, ředitelka České Miss.

Zajímá vás, jak finalistky vypadají? Podívejte se na video v úvodu článku.

Celý pořad Slavní můžete sledovat živě každý den od 10:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované