Hlavní obsah

Á, paní Rašilovová, tak který dneska? Sašík, nebo Vašík? Poodhalíme tajemství Saši Rašilova

Pozvánka k pořadu Moje místa: Ke vzpomínkám na dětství Saša Rašilov přizval maminku. Bývalá tanečnice se s tatínkem kameramanem poznala při práci.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Dnes jsou Saša a Václav Rašilovovi herci a první má tři a druhý čtyři děti, ale kdysi doma na Zbraslavi lezli po stromech a jezdili na kole i z prudkého kopce Závisti. Takže o úrazy nebyla nouze. I na ošetřování na pohotovosti proto vzpomíná Saša Rašilov v pořadu Moje místa, který v premiéře odvysílá TV Seznam už ve středu večer.

Článek

Zbraslav jako klidné místo na kraji velkoměsta. A Valašsko. To jsou dvě místa, která Saša Rašilov miluje od dětství. Z Valašska pochází i jeho manželka Lída, proto kamery Seznamu pozvali do kostela v Bratřejově, kde se vloni vzali. Kdo jim šel za svědky a kam se Saša během obřadu díval? Zjistíte z úvodního videa.

V pořadu Moje místa, který má premiéru v TV Seznam ve středu v 21:00, ještě zjistíte, kam Saša jezdil na prázdniny, čím se jeho žena podobá láskám z dětství, kam si herec s rodinou jezdí odpracovat domácí klobásky a ovčí sýr, co na něj prozradila maminka, sestra a tchán. Jak se smířil s tím, že se dcera zamilovala do staršího rozvedeného muže?

V Intimní zpovědi, která bude následovat ve 21:30, Rašilov prozradí, jestli má modrou krev, jak se vyrovnával se slavným jménem, které si původně dědeček vymyslel jako pseudonym, a nevynechá ani své první manželství s herečkou Vandou Hybnerovou.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované