Hlavní obsah

Adam Mišík prozradil, čím vyvolal kontroverzi na české hudební scéně

Myslí si Adam Mišík, že je sexy?

 

Reklama

Mladý zpěvák představil svůj zbrusu nový singl Slowmo, na kterém spolupracoval s raperem Rennem Dangem.

Článek

Myslí si Adam Mišík, že je sexy? „Asi určitě ne. Nepřemýšlím nad takovými věcmi,“ prozradil hned v úvodu rozhovoru.

Zároveň se rozpovídal o tom, čím vyvolal kontroverzi na české hudební scéně. „Spoluprací s raperem Rennem Dangem jsme chtěli dokázat, že jde spojit mainstream s rapem i u nás. V zahraničí je takové spojení běžné. Ale protože je Renne undergroundovější raper, bylo takové spojení pro jeho fanoušky kontroverzní,“ soudí Mišík.

Svěřil se i s tím, jak mu funguje vztah s modelkou Dianou Kratochvílovou. „Je velký kritik, rozhodně mi nedá nic zadarmo. Na mou práci má svůj názor. Vždy mi řekne to, co se jí na konkrétním počinu nelíbí. Jsem za to rád, nepotřebuji nikoho, kdo mi bude jen přitakávat,“ chválí svou přítelkyni Adam Mišík.

V pořadu představil svůj zbrusu nový singl Slowmo, na kterém spolupracoval s výše zmíněným raperem. Otevírá jím novou kapitolu a určuje směr, kterým se bude ubírat i jeho další tvorba. Měla by dle něj být dospělejší, drzejší a odvážnější.

Co na jeho tvorbu říká jeho otec Vladimír Mišík? „Táta třeba tento song vůbec nepobral,“ říká Adam Mišík a s úsměvem dodává, že každá doba má své trendy a generace rodičů už jim nemusí rozumět.

Co Adam Mišík považuje za úspěch? Dozvíte se v úvodním videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované