Hlavní obsah

Agent 007 bude černá žena, Trump posílá kongresmanky jiné pleti zpátky domů a pár líbající se nad mrtvolou lva

Den očima Lucie Hrdličkové.Video: Lucie Hrdličková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Den očima moderátorky Lucie Hrdličkové.

Článek

Po lítém boji porazit záporáka a svést krásnou ženu, která celý život nečeká na nic jiného, než až bude moct padnout do náruče svému hrdinovi – s tímhle zajetým bondovským scénářem se tentokrát protřepe a ještě pořádně zamíchá. Novým agentem 007 totiž bude černá žena. Scenáristé usoudili, že se bondovky musí vyvíjet – ten klasický model totiž úspěšně funguje jen nějakých šedesát let.

Černá agentka 007 se může jevit jako přitažená za vlasy, ale možná ji Amerika vážně potřebuje – je to totiž země, kde bílý – vlastně oranžový – blonďák radí kongresmankám jiné pleti, že by se měly vrátit, odkud přišly. Progresivní demokratky se asi kromě toho, že jsou ženy, provinily také tím, že chtějí, aby „keeping America great” spočívalo i v něčem jiném než v bělošském nacionalismu – mimochodem tři ze čtyř dotčených žen se narodily v Americe, to ale twitterového maniaka nezajímá.

Pojďme k něčemu hezčímu, třeba k lásce. Kanadský pár se nechal zvěčnit, jak se líbá na safari – nad mrtvolou lva. Fotografie vyvolala velkou vlnu pobouření, a to i ve společnosti lovců – když se na ni ale podíváme pozitivníma očima, tak nám ukazuje, že společné koníčky utužují vztah.

Jaké další zprávy dnes zaujaly moderátorku Lucii Hrdličkovou? Podívejte se ve videu nad článkem.

Reklama

Související témata:

Doporučované