Hlavní obsah

Americký fotbal jako fenomén, Super Bowl je vrchol i pro hudebníky

V novém díle pořadu Jiná liga najdete také příběh Američana Zacha Harroda, který v Česku našel druhý domov a je trenérem týmu Prague Lions.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Americká sportovní akce roku je tu. V noci z neděle na pondělí se v Miami uskuteční v pořadí 54. Super Bowl. O jednu z nejprestižnějších trofejí ve sportovním světě si to tentokrát rozdají Kansas a San Francisco. Zákulisí utkání o vítěze NFL a také situaci amerického fotbalu v Česku přiblíží další díl pořadu Jiná liga.

Článek

Americký fotbal je jedním z nejpopulárnějších sportů nejen za oceánem a vyvrcholení sezony NFL v podobě Super Bowlu přiková k televizním obrazovkám desítky milionů diváků.

Jiří Hošek s Jaromírem Bosákem v dalším díle pořadu Jiná liga popsali jejich vztah k americkému fotbalu, specifika tohoto tvrdého sportu, důležitost kulturních přestávkových představení při Super Bowlu a také to, jak americký fotbal vypadá v českém prostředí.

V této souvislosti najdete v novém díle i reportáž o americkém trenérovi Zachu Harrodovi, který vypráví svůj příběh o tom, jak se dostal do Česka, jaká je tu úroveň amerického fotbalu a proč zde našel svůj nový domov.

Reklama

Doporučované