Hlavní obsah

Americký úřad chtěl potírat zločinnost imigrantů, lidé začali hlásit útoky mimozemšťanů

Američané zahltili nový úřad pro boj se zločinem telefonáty o mimozemšťanech.

 

Reklama

Nový úřad zřídil pro nahlašování trestných činů imigrantů telefonní linku, zahltili ji vtipálci, kteří udávají mimozemšťany.

Článek

Americká vláda bojuje nedopatřením proti zločinům, které spáchali mimozemšťané. Ministerstvo vnitřní bezpečnosti otevřelo v úterý úřad VOICE pro potírání zločinnosti imigrantů. Cizince ale označuje agentura slovem „alien”, jež v angličtině znamená nejen cizinec, ale i mimozemšťan.

„Úřad VOICE pomůže obětem trestných činů spáchaných zločinci z řad cizinců (mimozemšťanů),” uvedlo v tiskové zprávě a na Twitteru ministerstvo.

Otevření nového úřadu vychází z lednového imigračního dekretu amerického prezidenta Donalda Trumpa. Pro nahlašování zločinů zřídil VOICE i telefonní linku, kterou ale zahltili vtipálci. Úřadu hlásí místo imigrantů vymyšlené útoky mimozemšťanů. Někteří se inspirují třeba příběhy ze seriálu Akta X.

„Pokud někdo z vás potřebuje nahlásit vesmírné mimozemšťany naší vládě, zavolejte prosím na její telefonní linku. Tady jsou někteří z těch nejhledanějších.”

„Hlásím zločin nelegálního vetřelce právě teď. Velmi děsivé.”

Nešťastně zvolila administrativa i den otevření úřadu. Připadl totiž na tzv. Alien Day, tedy Den Vetřelce. Na 26. dubna ho vyhlásilo studio Fox, aby oslavilo třicet let od premiéry stejnojmenného kultovního filmu.

Reklama

Doporučované