Hlavní obsah

Amerika vás nutí stát se Big Macem bez chuti a zápachu, říká „tlustý Žid” Tuvia Tenenbom

Americká média nám neustále říkají, co je špatné a co dobré, říká Tuvia Tenenbom (rozhovor s českým překladem).

 

Reklama

Spojené státy jsou extrémně rasistické. Staráme se o to, co se děje ve světě, ale že doma umírají lidé při střelbě v ulicích a kvůli chudobě, nikdo neřeší, kritizuje USA prostořeký novinář a spisovatel Tuvia Tenenbom.

Článek

Trumpa vyneslo na vrchol to, že lidé měli po krk politické korektnosti. Ale jako prezident je hrozný, akorát tweetuje a navíc špatnou angličtinou, nebere si ve Výzvě servítky izraelsko-americký novinář a autor několika bestsellerů Tuvia Tenenbom.

V Česku mu právě vychází první překlad – kniha Všechny jejich lži o tom, jaké jsou jeho pohledem dnešní Spojené státy. „V USA není žádná demokracie. Jediné, co drží USA pohromadě, jsou prachy,“ říká muž, který nenávidí politickou korektnost a v posledních měsících procestoval USA křížem krážem.

Rozhovor s Tuviou Tenenbomem v originálním anglickém znění:

„Ve Spojených státech by mi nikdo neřekl, že jsem tlustý. Američané by řekli, že vypadám zdravě a že mám spoustu svalů,“ rozčiluje se ve studiu Tenenbom, který se nezdráhá sám o sobě mluvit jako o „tlustém Židovi”.

V čem jsou Spojené státy falešné? Proč podle Tenenboma všichni liberální Američané tvrdí, že mezi černochy mají nejlepší přátele? A lžou americká média? Podívejte se v politicky nekorektním rozhovoru ve videu nahoře.

Reklama

Doporučované