Hlavní obsah

Andrea Pomeje o náročném rozvodu: Změnila jsem se hlavně já. Nemůžu to vyčítat jen Jirkovi

Magazín Slavní: Andrea Pomeje promluvila o náročném rozvodu.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Manželka Jiřího Pomeje Andrea neprožívá šťastné období. Rozvod s manželem je komplikovaný, nevyřešená je otázka péče o dceru Annu. Ve všem jí teď prý pomáhá nový partner Petr. Kým ale byla, než se díky manželovi stala mediálně známou?

Článek

„Mně bylo 22 let. Zpětně vidím, jak jsem si tehdy připadala dospělá. A přitom jsem byla hodně mladá a hodně naivní. Potkali jsme se úplnou náhodou, když Jirka skákal do Vltavy. To byla taková kauzička s Michalem Davidem. Já jsem tam přišla s kamarádkou. No a on tam byl, a tak to začalo,“ zavzpomínala Pomeje.

A od té doby byli spolu. I přes varování, které přicházelo z mnoha stran. A i přes obviňování, že je zlatokopka: „I to jsem slyšela. Že jsem zlatokopka, ale já jsem říkala, že spíš taková „anti-zlatokopka“. Ale jako jo, to poslouchám, protože když nás lidi viděli vedle sebe, tak to nemohli pochopit. A dokonce jsem se na začátku setkala s tím, že si mě jeden hodně dobrý kamarád vzal stranou a ptal se mě, jestli chci být herečka nebo zpěvačka. Jenže já jsem fakt šla načisto. Já jsem Jirku neznala a šla jsem do vztahu bez jakéhokoliv předsudku. Zamilovala jsem se do chlapa, kterej byl hezkej, charismatickej a bylo to stejný, jako bych se zamilovala do kohokoliv jiného.“

Jak sama Andrea říká, vztah byl jeden velký mejdan. Jako dvaadvacetileté dívce se jí život s bohémem zamlouval. A vůbec si prý neuměla představit, že by jí to někdy v budoucnu mohlo vadit: „Samozřejmě v době, kdy se narodila malá, tak jsem se strašně změnila. O sto procent. Hlavně já. A nemůžu to vyčítat jemu, že najednou po něm chci, aby byl zodpovědnej, staral se, aby něco dělal. Takže tam začaly problémy. To, co mě bavilo na začátku, nakonec náš vztah zkazilo,“ přiznala Andrea.

Jak je na tom s manželem nyní a koho dcerka Anička bere jako tátu? Na to se podívejte v úvodní reportáži, která je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat každou neděli od 21:10 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický

Reklama

Doporučované