Hlavní obsah

Anežka Chudlíková: Youtuberka, která vytvořila veganskou kosmetiku a válcuje trh i internet

Youtuberka Anežka Chudlíková hostem v Magazínu Slavní.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Je jí pouze 23 let, ale na svém kontě má velké množství úspěchů. Řeč je o ikonické Not So Funny Any, která už několik let vystupuje na české YouTube scéně. Jako první se rozhodla vytvořit třpytivé kosmetické impérium. Nejen o svých obchodních plánech promluvila v Magazínu Slavní.

Článek

Už od druhého ročníku střední školy sdílela svůj život na blogu, kde natočila i své první video. Na YouTube začala přispívat v roce 2015 a dostala se přes hranici 200 tisíc odběratelů. „Dá se tím uživit, ale já jsem nechtěla být závislá jen na YouTube. Fotila jsem například svatby, ale to mě tolik nenaplňovalo a začala jsme se věnovat kosmetice,” říká youtuberka Anežka Chudlíková, která je držitelkou ceny Czech Blog Awards, kterou získala jako Objev roku, a zároveň se také pyšní druhým místem v kategorii Blogerka roku.

V roce 2015 si Anežka založila i svůj druhý kanál. Ten je pouze v anglickém jazyce. Mezi její nejoblíbenější videa patří především vlogy a challenge, které natáčí se svými přáteli. V současné době je ale její největší vášní kosmetika, konkrétně veganská. Na její přípravě pracovala přes rok. „Jsem pyšná na to, že jde pouze o moji značku a není spojená s žádným velkým jménem kosmetických společností nebo se světovou značkou. Získala jsem oficiální mezinárodní certifikát, že moje značka netestuje ani produkty, ani složky na zvířatech, což se teď hodně řeší a je to jediný celosvětově uznávaný certifikát,” vysvětlila youtuberka.

Zajímá vás, jaké má Anežka Chudlíková další plány? To a mnohem víc zjistíte v úvodním videu, které je součástí Magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované