Hlavní obsah

Ani Milán, ani Lazio. Jankto má namířeno do Sampdorie, chystá se přestup za 15 milionů eur

Foto: Profimedia, Profimedia.cz

Český reprezentant Jakub Jankto by mohl brzy změnit dres. Podle italských médií má namířeno z Udinese do Sampdorie Janov.

Reklama

Spekulace kolem Jakuba Jankta mohou být brzy ukončeny, český záložník má podle italských médií nakonec namířeno do Sampdorie Janov. Udinese za něj přijalo nabídku 15 milionu eur, hráč má 48 hodin na to se rozhodnout.

Článek

Český záložník Jakub Jankto by mohl v Itálii brzy změnit klub. Jeho další kroky v kariéře pravděpodobně nepovedou do AC Milán, Atalanty Bergamo nebo Lazia Řím, o kterých se spekulovalo, nýbrž do Samdorie Janov.

Janktovo Udine už podle serveru football-italia.net přistoupilo na podmínky transferu v celkové výši 15 milionů eur. A míč je nyní na straně českého fotbalisty. Ten údajně dostal 48 hodin na rozmyšlenou, zda smlouvu v Janově podepíše.

Zatímco s Udinese hrál Jankto o záchranu, Sampdoria strávila sezonu v klidném středu tabulky Serie A. Na postup alespoň do předkola Evropské ligy nakonec Janov ztratil z konečného desátého místa tři body.

Dvaadvacetiletý střední záložník odkopal v italské Serii A dvě kompletní sezony s bilancí 65 zápasů, 9 branek a 10 asistencí. Dalších dvanáct zápasů Jankto přidal v dresu české fotbalové reprezentace.

Reklama

Doporučované