Hlavní obsah

Anketu Sportovec roku ovládla biatlonistka Gabriela Koukalová

Celkové pořadí v anketě Sportovec roku.

 

Reklama

Absolutním vítězem v anketě Sportovec roku 2017 se stala mistryně světa v biatlonu Gabriela Koukalová. V hlasování porazila například veslaře Ondřeje Synka, oštěpařku Barboru Špotákovou nebo tenistku Karolínu Plíškovou.

Článek

Biatlonistka Gabriela Koukalová se stala nejlepší sportovkyní za rok 2017. V anketě klubu sportovních novinářů obdržela nejvíce hlasů a porazila mistryni světa v hodu oštěpem Barboru Špotákovou nebo bývalou světovou jedničku tenistku Karolínu Plíškovou.

Na kompletní pořadí ankety se podívejte ve videu nahoře.

„Mějte rádi svoje mámy.” Těmito slovy zakončila Gabriela Koukalová svůj proslov po svém prvním vítězství v anketě, které podle vlastních slov nečekala. Biatlonistka má za sebou úspěšnou sezonu, ve které získala titul mistryně světa ve sprintu a celkově na šampionátu v Rakousku vybojovala kompletní sbírku medailí.

Nejlepší mezi mužskými sportovci byl celkově čtvrtý veslař Ondřej Synek. Na vítězství v kategorii kolektivů dosáhla reprezentace v malém fotbalu. Čeští reprezentanti se stali mistry světa v Tunisku a při cestě za vítězstvím zdolali například Mexiko, Španělsko nebo Brazílii.

Reklama

Doporučované