Hlavní obsah

Anna Čurlejová vyrábí extravagantní doplňky pro celebrity

Anna Čurlejová vyrábí doplňky celebritám.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Inspirace pro dokončení výrobku nestačí. Výroba velkých kousků z jejího ateliéru trvá i několik dní.

Článek

Její bižuterie zdobí outfity a hlavy českých celebrit, kromě toho ale velkou část výrobků vyváží do Austrálie a Spojených států. Řeč je o Anně Čurlejové.

Zeptali jsme se, kdo její doplňky kromě celebrit nosí.

„Všichni, ale je pravda, že jsou to výraznější věci. Momentálně to nosí víc lidé v zahraničí než u nás. Všímám si, že poslední dobou se to už mění. Jinak hodně zákaznic máme v Praze, Americe a Austrálii. Co se týká celebrit, tak je to třeba Žofie Dařbujánová, Paulie Garand, spolupracovali jsme se Sharlottou," vyjmenovává Anna Čurlejová.

Ateliér vede sama, vzhledem k množství objednávek, kterých je i několik set měsíčně, ale má i své zaměstnance. S produkcí ateliéru jí pomáhá přítel Vladimír Škarda. Oba působí jako sehraný pár a doplňky zařadili i do vlastního šatníku.

„Chodím takhle dost často, na party, na mejdany. Naposledy jsme takhle byli v divadle. Nejprve jsou lidé užaslí, ale potom jim to přijde jako dobrá sranda, chtějí vědět, co to je, a pak se s námi třeba vyfotí,“ upřesňuje Vladimír Škarda.

Za neotřelými návrhy můžeme kromě velké dávky talentu a píle hledat i vzdělání. Sama Anna Čurlejová říká, že jí usnadňuje tvorbu.

„Tím, že mám vystudovaný design šperku a skla, mám ta tykadélka, kterými zachytávám inspiraci. Je to pro mě jednoduché, protože inspirace je všude kolem,“ shrnuje Anna Čurlejová.

Více se o Anně Čurlejové a jejích doplňcích dozvíte v úvodním videu.

Pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 hodin v celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované