Hlavní obsah

ANO bez premiéra Babiše? Obviňovali by nás, že tahá za nitky z Průhonic, říká poslanec Nacher

Nemám dojem, že politici ovlivňují veřejnoprávní média. Míra kritiky ANO ale vyvážená není, tvrdí Nacher.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Že chce hnutí ANO utáhnout opratě veřejnoprávním médiím, je jeden z mýtů, tvrdí ve Výzvě poslanec za Babišovo hnutí Patrik Nacher.

Článek

„Stíhání Andreje Babiše není příjemné, ale o celém případu Čapí hnízdo mám řadu pochybností,“ říká Patrik Nacher. Svůj poslanecký nesouhlas s vydáním stranického předsedy označuje za symbolický. Ve Výzvě vysvětluje, zda to nepopírá volební slib hnutí z roku 2013 o zrušení trestní a přestupkové imunity pro všechny poslance a senátory.

Nacher také hodnotí druhý pokus o vytvoření vlády pod Babišovým vedením. „Za mě by byla priorita sestavit vládu s ODS,“ naráží na možnost koalice se 103 poslanci. To ale troskotá na odporu ODS ke stíhanému premiérovi.

Bude pro odvolání místopředsedy Sněmovny Tomio Okamury kvůli jeho prohlášením o koncentračním táboře v Letech? Co Nacher jako pražský zastupitel říká na protesty taxikářů proti Uberu? Zaspaly magistrát a vláda s regulací alternativních dopravců? Podívejte se na rozhovor v úvodním videu.

Reklama

Doporučované