Hlavní obsah

Video: Arizonští policisté chytali „Bonnie a Clyda“. Po honičce se pár objal, políbil a vzdal

Policejní honička skončila polibkem provinilců (video: AP/KNXV/KSAZ).

 

Reklama

Arizona zažila honičku jako z filmu. Před policisty se v kradeném voze snažil utéct pár, který se těsně před zatčením romanticky rozloučil.

Článek

Arizona zažila kuriózní policejní honičku. Strážci zákona pronásledovali kradené SUV, jehož posádka před nimi dlouho ujížděla, auto sjelo z cesty a prorazilo plot. Poté se s vysokou rychlostí řítilo přes poušť. Nakonec uvázlo v příkopu.

To, co se stalo následně, se dá považovat za scénu z romantického filmu. Z vozu vystoupili muž a žena a dali se na útěk. Vydali se každý jiným směrem, ale bez úspěchu.

I jejich krátký útěk zachytily kamery z helikoptéry místní televize. Diváci tak mohli vidět, jak se oba lidé nakonec opět shledali, vášnivě objali a políbili těsně před tím, než se vzdali policii.

Muž i žena byli následně převezeni do vazby. Nyní čelí obvinění z krádeže vozidla, překročení povolené rychlosti a poškození majetku.

Americká média připodobňují pár ke známým zločincům. Reportér televize FOX 10 Matt Rodewald je ve svém twitterovém příspěvku označil jako Bonnie a Clyda - populární lupiče z přelomu dvacátých a třicátých let minulého století.

Reklama

Doporučované