Hlavní obsah

Arogance, šaškárna, nebo úmysl? Přesuny lahví na tiskovkách hýbou Eurem

Stěhování lahví s nápoji sponzorů na tiskových konferencích se na Euru stalo snad stejně skloňovaným tématem jako samotné zápasy.Video: Jiří Hošek, Jindřich Šídlo

 

Reklama

Cristiano Ronaldo, Paul Pogba a Manuel Locatelli. Tyto hvězdy cítily potřebu vymezit se vůči nápojům od sponzorů fotbalového Eura. Co říkají na stěhování lahví na stolech při tiskových konferencích Jindřich Šídlo a Jiří Hošek?

Článek

„Mě to pobuřuje. Myslím, že Pogba i Ronaldo snad věděli, na jaký jedou turnaj, a věděli, kdo turnaj sponzoruje. To jsou mimochodem firmy, které se skládaly a skládají i na jejich platy,“ kroutí hlavou Jindřich Šídlo.

Duo Hošek-Šídlo se shodlo na tom, že být manažery Coca-Coly nebo Heinekenu, tak mu chování Ronalda s Pogbou asi dost vadí. Jiří Hošek, autor Angličana ověnčeného cenou pro nejlepší sportovní podcast v Česku, se zamyslel nad tím, jestli šlo ze strany obou fotbalových hvězd o předem promyšlenou akci.

„Díky penězům od sponzorů, které potečou národním federacím, můžou vyrůst noví Ronaldové a Pogbové,“ upozorňuje Jindřich Šídlo a Jiří Hošek se ptá, jak by asi dopadli se svým výpadem proti sponzorům fotbalisté, kteří nemají status celebrity.

Podívejte se na video v úvodu článku!

Reklama

Doporučované