Hlavní obsah

Šídlo, Hošek a Bosák o potížistovi Pogbovi i pozadí krize Tottenhamu

Foto: Profimedia.cz

V pasti není jen Andreas Pereira, ale tak trochu celý Manchester United.

Reklama

aktualizováno •

Málo pochvalných slov, zato solidní množství kritiky. Jindřich Šídlo, Jaromír Bosák a Jiří Hošek v pořadu Angličan „nakládají“ hlavně Manchesteru United a Tottenhamu Hotspur. Tyto kluby „velké šestky“ podle nich musejí v letošní sezóně Premier League zapomenout na příčky zaručující postup do Ligy mistrů.

Článek

Špatná přestupová politika, výkyvy formy hráčů a nejasná situace kolem francouzské hvězdy Paula Pogby. Trio Bosák, Šídlo a Hošek se shodlo na těchto, ale i dalších příčinách krize nejslavnějšího anglického klubu Manchesteru United. Ten se až na občasná vzepětí nedokáže vymanit z propadu, který nastal po odchodu sira Alexe Fergusona. Podle všech respondentů je pravděpodobné, že si současný trenér Ole Gunnar Solskjaer po skončení sezóny nejspíš nedokáže udržet svou pozici.

Foto: Profimedia.cz

Kouč Tottenhamu José Mourinho v zápase na Watfordu poněkud ztrácel klid.

Ohledně Tottenhamu musel i Jindřich Šídlo, proslulý „bijec“ tohoto severolondýnského klubu, uznat, že se pod Mauriciem Pochettinem Spurs posunuli na kvalitativně vyšší úroveň. Starosti se splacením nového stadionu je ale prý budou teď držet při zemi. Jiří Hošek mu oponoval, že projekt výstavby nového stadionu a vyšší příjmy z prodeje lístků umožní kohoutům větší rozlet. Je ale otázkou, zda majitel klubu, společnost ENIC, jíž v minulosti patřila i pražská Slavia, peníze vůbec použije na nové posily. Jaromír Bosák poznamenal, že stejně senzační jako šťastný postup Tottenhamu do finále Ligy mistrů zakryl prohlubující se problémy v týmu, kde se kouč Pochettino nejspíš začal s některými hráči příliš přátelit.

Poslechněte si audio v úvodu článku.

Angličan

Fotbalový pořad Jiřího Hoška (@hosekj) a jeho přátel, výhradně o Premier League. S pravidelnými hosty Luďkem Mádlem, Karlem Häringem, Jaromírem Bosákem nebo Jindřichem Šídlem.

Od fanoušků, kteří si bez anglické ligy nedovedou představit víkend, pro fanoušky. Pozor, ve studiu se za žádných okolností nesmí sejít dva fans stejného klubu!

Každé pondělí exkluzivně na Seznam Zprávách v sekci Audio.

Taky rádi posloucháte? Napište nám své postřehy, připomínky nebo tipy na mail audio@firma.seznam.cz.

Reklama

Doporučované