Hlavní obsah

Autoshow Praha nabízí řadu národních a jednu světovou premiéru

Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Pražský autosalon je v současnosti asi největší přehlídkou v Česku. Letos se koná už 21. ročník a tradičně nabízí bohatý program. „Hlavně o víkendu cílíme na rodiny s dětmi, jsou tu různé ukázky, trenažéry, rodiče si mohou mnoho vozů vyzkoušet,” říká marketingová manažerka akce Daniela Vocetková.

Článek

Celkem se na holešovickém Výstavišti prezentuje 46 značek a návštěvníci si mohou prohlédnout přes 200 exponátů. „Ne všechno jsou ale nové vozy, jako zajímavost tady máme třeba takový průřez historií značky Ferrari,” láká na akci ředitel pořádající společnosti Incheba Expo Praha Drahomír Medveď. O novinky ale nouze rozhodně není. „Malá česká značka Kaipan tady svůj nový vůz představuje ve světové premiéře,” dodává.

Také značka Škoda v Praze ukázala svůj model budoucnosti Vision. Kromě tradičních evropských a asijských značek se zde prezentují i americké, které se budou chtít uchytit na českém trhu. „Každý si tady najde své, já osobně preferuji vozy, které mají duši,” tvrdí ředitel Medveď. Co si pod tím představit? Odpověď nejen na tuto otázku najdete ve videu u tohoto článku.

Víkendové rozhovory vysíláme každou sobotu a neděli v 10.15 hodin v Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:
Autoshow

Doporučované