Hlavní obsah

Averze některých stran k Babišovi se občas projevuje agresivitou jejich voličů, popisuje primátor z ANO

Počáteční tlak byl velký. Byli jsme nováčci a udělali jsme pár chyb, přiznává pardubický primátor za ANO Martin Charvát.Video: Adam Junek, Seznam Zprávy

 

Reklama

Je potřeba mít telefon do Prahy. Některé věci bez ní nevyřešíme, tvrdí pardubický primátor Martin Charvát.

Článek

Nechme Prahu Pražanům, my máme svých starostí dost. Tak reaguje ve Výzvě pardubický primátor Martin Charvát na to, zda se obává negativního vlivu neúspěšného působení ANO na pražském magistrátě na voliče v jeho regionu.

„Lidi zajímají problémy našeho města. Třeba to, kdy budou dostavěny obchvaty,“ tvrdí Charvát s tím, že právě kvůli obchvatům se mu telefon na Andreje Babiše hodí.

Ačkoliv se ještě volební místnosti ani neotevřely, začal vyjednávat s ostatními stranami o možné volební spolupráci. Aby se mu nestalo to, co pardubické ANO potkalo před dvěma lety na krajské úrovni. Tedy, že se vítězné hnutí Andreje Babiše do vládnoucí koalice nedostalo.

Jaké chyby vidí ve svém vládnutí na radnici? Proč se nepodařilo splnit předvolební heslo z minula „Zrušíme trafiky“? Bojí se lidé kandidovat za hnutí vedené premiérem? A jak volby v Pardubicích ovlivňuje hokej? Podívejte se ve videu nahoře.

Pořad Výzva sledujte každý všední den od 21:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Sledujte Seznam Zprávy i na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované