Hlavní obsah

Až mě zachráníš: Anna K. po 25 letech poprvé hraje v klipu se svojí koncertní kapelou

Anna K. o novém videoklipu k písni Až mě zachráníš. Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Zpěvačka Anna K. má nový videoklip. Jmenuje se Až mě zachráníš a svou on-line premiéru si odbyl na webu Seznam Zprávy. Zajímavostí je, že jde o vůbec první kapelový klip.

Článek

„Přesně tak, objevuje se v něm moje koncertní kapela, se kterou vystupuju už 25 let. A je to poprvé, kromě živých klipů,” vysvětluje Anna K.

Desky kapela s Annou K. netočí, ty vytváří zpěvačka společně se svým partnerem Tomášem Varteckým. „Klip k písni Až mě zachráníš jsme točili jenom na pódiu a režisér Tomáš Bláha k němu ještě sám dotočil takové životní situace, které se v klipu objevují.”

Píseň Až mě zachráníš je velmi emotivní. Kde Anna K. čerpala inspiraci? „Vždycky je to trochu náš příběh a náš život. Ráda zpívám věci, které cítím já a dějí se mně. Ale není to osobní zpověď. Ať si v tom každý najde to svoje.”

Začátky Anny K. nás zavedou do divadla Semafor a k Jiřímu Suchému. Její první písní byl Ptáček Jarabáček ve hře Sladký život blázna Vincka. „Mně bylo osm let a tatínek mě vzal na konkurz do divadla Semafor. Byla jsem takové otrlé děťátko z hor, sice jsme vůbec nevěděla, kdo je pan Suchý, ale věděla jsem, jak namazat lyže. A nakonec jsem v Semaforu strávila 22 let,” směje se Anna K.

Jaké má zpěvačka plány na letošní léto? To prozradila v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované