Hlavní obsah

Až to Babiš pokazí, klidně ho ukřižujme. Podržím mu ruce, slibuje podnikatel Jančura

Abychom se všichni měli lépe, je třeba silný lídr, tvrdí brněnský patriot Radim Jančura v pořadu Kam to bude?Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Majitel Student Agency tvrdí, že Česká republika je předurčena k prosperitě. Ale chce to lídra, který bude mít takzvaně koule měnit zákony a osekat stát.

Článek

Dočkají se čeští pracovníci v dohledné době čtyřdenního pracovního týdne? A jak se proměnila česká společnost za bezmála 30 let od pádu komunismu?

„Ono se pořád žehrá, ale lidé jsou k sobě ohleduplnější, vstřícnější. Jistěže jsme k lepším výkonům pořád poháněni závistí, ale spíš pozitivně. Dřív jsme si přáli, aby sousedovi chcípla koza, teď když má novou omítku, tak ji chceme taky. A tím pádem je to Česko krásnější,“ říká v nové epizodě pořadu Kam to bude? podnikatel Radim Jančura.

Chybí nám v dnešní době hodnoty, které lidé ctili třeba za první republiky? Jak promění budoucnost větší robotizace ve firmách? Co potřebujeme k tomu, aby Česko skutečně prosperovalo? Podívejte se v otevřeném rozhovoru po cestě na Pálavu nahoře ve videu.

Pořad Kam to bude? sledujte každý druhý čtvrtek od 20:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE

Reklama

Doporučované