Hlavní obsah

Babiš kosí vládu. Novotný nadává. A kytarista Pavlíček vzpomíná na Zappu

Satirický pořad Šťastné pondělí z 27. ledna 2020: Do studia, kde se natáčí satirický pořad Štastné pondělí, tentokrát vtrhnul Pavel Novotný, řeporyjský starosta a uragán z ODS.Video: Jindřich Šídlo

 

Reklama

Další díl satirického pořadu Jindřicha Šídla a jeho kolegů, Václava Dolejšího s Konstantinem Sulimenkem. V hlavní části se věnujeme šestiletému vládnutí Andreje Babiše. Proč k nám zavítal starosta Pavel Novotný? A nebude chybět ani exkluzivní rozhovor o jedné kulturní ikoně.

Článek

Zkoumali jsme, proč je Andrej Babiš už šest let nepřetržitě u moci: Samozřejmě, jeho PR tým a zásadní absence studu ho zatím dokázaly skrýt před ranami, které by u mnoha jiných politiků znamenaly buď odchod na odpočinek, nebo aspoň zásadní propad přízně voličů.

Takže: V tomto díle si z vás dělá legraci premiér Andrej Babiš, který mění ministry ve své politické divizi vláda stejně rychle a nemilosrdně jako kdysi sekční šéfy v Agrofertu. Přímo do našeho studia nám přišel vynadat Pavel Novotný, že prý vypadáme a jsme stejně neschopní jako vedení ODS.

A přinášíme exkluzivní rozhovor s kytaristou Michalem Pavlíčkem, který vzpomíná, jak si před 30 lety zahrál s Frankem Zappou.

Samozřejmě nebude chybět ani rubrika TOP 5 muže, který nikdy nemá dost.

Podívejte se na celý díl pořadu Šťastné pondělí, který vysílá Televize Seznam každé pondělí ve 20:55.

Další díly Šťastného pondělí můžete sledovat zde.

A můžete nás sledovat také na Facebooku nebo Twitteru.

Reklama

Doporučované